Stor vekst for skybaserte business-analyser og dashbord. Mer enn 50 nye B2B selskaper transformerer rådata til innsikt.

I løpet av 2017 har mer enn 50 nye selskaper i Nord-Europa satset på Business Analyze sin skybaserte business-analyse og dashbordløsning for å analysere data, visualisere resultater og automatisere ledelsesrapportering.

Vendepunkt for B2B selskaper

“Business-analyse har tradisjonelt vært forbundet med store organisasjoner og store datamengder, såkalt Big Data, men slik er det ikke lenger. 2017 har vært et vendepunkt i så måte,” sier Einar Gynnild, CEO i Business Analyze.  “Nå har bedrifter av alle størrelser, små som store, tilgang til en stadig økende datamengde fra mange kilder som de kan bruke aktivt for å øke omsetningen.”

I 2017 fikk Business Analyze nye kunder fra en rekke forskjellige bransjer. Leca International, Kaffebryggeriet, Stampen, Skarpnes, GET, og EFA Elektro er noen eksempler på nye skykunder. Det er nå over 400 kunder som bruker løsningen, enten on-premise eller som skyløsning.

“B2B selskaper tilpasser sine forretningsmodeller, skaper bedre kundeopplevelser og automatiserer salgsprosesser i en verden som genererer mer og mer data. Å gjøre analyser på stadig økende datamengder med regneark går for sakte og er ineffektivt. For å få rask innsikt er business-analyse det neste naturlige, og nødvendige, neste steg,” sier Gynnild.

Business Analyze forventer at etterspørselen fortsetter i 2018, når topp og mellomledere bruker data for å utforme og iverksette sine strategier, ta faktabaserte beslutninger og skaffe seg konkurransefortrinn. Mens den digitale hverdagen øker i kompleksitet, blir verktøyene for å analysere dataene enklere å bruke.

Denne veksten viser også at kundene liker Business Analyze’ overgang til å levere business-analyse som en skyløsning. Skyløsningen gjør det blant annet mulig for SuperOffice kunder å kople seg til sine data og få tilgang til rapporter gjennom en enkel og automatisk prosess.

Les også disse kundecasene

Visma – Visma Software bruker analyser til å forbedre support og gi merverdi til eksisterende kunder.

“Vi må ha full kontroll over hva som skjer til enhver tid. Et godt CRM system med analyser og dashbord er essensielt. Vi registrerer alt på samme måte hele tiden, følger klare prosesser og bruker moderne, skybaserte teknologier,” sier Julie Grønlund, Direktør for Visma Kundepleie og aktivering.

House of Control – Det norske SaaS selskapet House of Control har fokus på resultater og analyse av kundedata.

“Med vår vekst, er det helt nødvendig å følge med på, og håndtere vår portefølje, for å sikre gode investeringer. Jo mere data vi kan bruke og analysere, jo bedre blir våre beslutninger” sier Carl Fabian Flaaten, CFO i House of Control.

Tinde – Tinde, kjent for sitt design og utvikling av hytter, har også vært gjennom en eventyrlig vekst.

“ Vi hadde ikke klart denne veksten på gamlemåten med Excel ark. CRM programvare kombinert med forretningsanalyse gjør at vi er tett på det som er viktig, og hjelper oss til å komme raskere til målet. ” sier Audun Skattebo, CEO i Tinde.

For mer informasjon kontakt oss.

Media kontakt: Cynthia Kristensen telefon +47 90754435

 

    Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev.

    Når du registrerer deg aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til vår privacy policy.