Scoreboards for salg

Skap større fokus i teamet og jobb mot morsomme mål.

sales-scoreboards

Kjør konkurranser mellom ansatte og vis frem gode prestasjoner

Business Analyze hjelper deg med å motivere interne team ved å gjøre hverdagslige oppgaver om til vennlig konkurranse. Med automatisk sporing av score, liveoppdateringer av fremdrift og temabaserte scoreboards bygger du spenning og legger til rette for å feire suksess sammen.

track-scores

Følg med på score

Uten rett fokus kan verdifull salgstid raskt glippe mellom fingrene. Våre digitale scoreboards sørger for at salgsteamene alltid er fokuserte på målet, og hjelper dem med å jobbe mot mål, viktige muligheter og aktiviteter som genererer inntekter.

live-updates

Vis liveoppdateringer

Statiske eposter og oppdateringer skaper ikke den samme begeistringen som live action. Med øyeblikkelige oppdateringer strømmet til desktop, mobil, og TV-skjermer i kontorlokalet vet alle alltid hva som foregår.

success

Feire suksess

Små seire kan ha en stor innvirkning på motivasjon og resultater. Kommuniser hver suksess på tvers av organisasjonen, og gi dine ansatte anerkjennelsen de fortjener for en godt gjennomført jobb.

Alle former for konkurranse

Business Analyze gjør det mulig å skape konkurranser basert på data, og gir deg stor frihet til å variere typen konkurranser, hvem som konkurrerer mot hvem og hvilket mål de jobber mot.

  • Direkte konkurranse
  • Individuell eller lagkonkurranse
  • Ulike mål og målsettinger
competition

Strøm oppdateringer til TV-skjermer

Strøm scoreboards til TV-skjermer i kontorlokalet, så vel som PCer og andre enheter, for å holde alle inspirert og engasjert.

Dette er en ypperlig måte å vise dine ansatte at du versetter deres innsats!

tv-screen
one-solution

Alt-i-ett-løsning

Det er ingen god grunn til å ha scoreboards for salgsavdelingen i et separat system fra analyser og rapporter.

Business Analyze er en komplett alt-i-ett-løsning som gjør at du kan forstå OG motivere til høy ytelse samtidig.

ipvision
quote

“Den første måneden vi brukte scoreboards fra Business Analyze overgikk vi målene våre! Dette er et strålende oppsett å ha på kontoret.”

Prøv et scoreboard i dag

Scoreboards er enkle å sette opp. Fortell oss hvor du har dine salgsdata (f.eks i Excel eller et CRM-system) så hjelper vi deg med å koble deg på.