Nyhet: Business Analyze for MultiCase

Business leaders reviewing dashboards

En raskere måte å finne informasjon og få innsikt

Den nordiske business intelligence-plattformen Business Analyze kunngjør nå en ny kobling, denne gang til forretningssystemet MultiCase. Denne integrasjonen gjør det enkelt for virksomheter å analysere og visualisere data fra MultiCase i et interaktivt dashbord.

– Vi ser en økende etterspørsel etter dashbord-løsninger som kan vise KPI-er og nøkkeltall både fra ERP-systemer og andre løsninger. Mange bedrifter sliter med å hente ut verdifulle data, og få innsikt, fra systemer og databaser raskt nok, forteller daglig leder Einar Gynnild i Business Analyze.

– De bruker unødvendig tid på å administrere ulike regneark, og informasjonen i disse blir raskt utdatert, fortsetter han.

– Vi har akkurat implementert Business Analyze for MultiCase hos to større norske virksomheter. Riktig informasjon når nå alle til riktig tid og på et format som alle skjønner, takket være det gode samarbeidet med Multicase Norge, kundene og ikke minst de gode dataene i Multicase-systemet.

Gynnild sier videre at beslutningstakere på alle nivåer i organisasjonen leter etter bedre verktøy for å analysere og dele data. Jo mer bedriften digitaliserer prosesser, jo større er behovet for gode BI-løsninger.

– De vil ha nøkkeltall om prestasjoner tilgjengelig når de trenger det. Vårt mål er å tilby denne løsningen, fastslår han.

 

Les også: Mobit, a leading Norwegian IT and phone service provider, has selected Business Analyze to track sales, manage competitions and share insights between more than 30 dealerships country-wide.

Få rask tilgang til MultiCase data

Business Analyze gjør det mulig for MultiCase-brukere å få skreddersydde rapporter om salg, ordrer, fakturaer og andre viktige finansielle og ikke-finansielle nøkkeltall (KPI-er).

Brukere kan også legge til data fra andre kilder for å få en komplett oversikt over alle deres forretningsprosesser i ett, sentralt system.

Analyser og rapporter i løpet av sekunder

Med avanserte filtre, sortering og grupperingsfunksjoner gjør Business Analyze det mulig for brukere å analysere og segmentere data ut ifra en hvilken som helst parameter eller tidsperiode, på tvers av selskap, avdelinger og individer.

For å sikre at du er oppdatert, henter Business Analyze ny informasjon fra MultiCase hyppig, og kan derfor tilby ferske tall direkte i dashboardet.

Tilgjengelighet

Business Analyze er tilgjengelig som en skytjeneste (SaaS). Våre konsulenter jobber sammen med Multicase-kunder for å definere og organisere data på en måte som er enkel å forstå. Riktig informasjon når alle til riktig tid og på et format som alle skjønner.

Kontakt oss på sales@businessanalyze.com for mer informasjon.

    Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev.

    Når du registrerer deg aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til vår privacy policy.