Er du klar for sky-basert dataanalyse?

Software as a Service har vært tilgjengelig i skyen i flere år og fordelene ved å være i skyen har blitt dokumentert. Det å flytte løsninger fra On-Premise til skyen, avstedkommer alltid en del spørsmål.

Vi har satt opp en liste med spørsmål og svar som vi håper kan hjelpe dere i evalueringsprosessen mot en skyløsning.

Hvorfor skal vi flytte til skyen?

Skybaserte analyser gir fordeler for alle. Alletiders for spesiellt små og mellomstore bedrifter. Det er i utgangspunktet et problemfritt og kostnadseffektivt alternativ som tilbyr nye muligheter, fleksible kostnader. Det gir også en mye enklere installasjon og vedlikehold. Her er hvorfor:

  • Spar kostnader – Det er kostnader forbundet med IT ressurser og hardware som reduseres mest.
  • Oppdatert og optimalisert – Vi håndterer servere for deg, sørger for å håndtere endringer i kapasitet og sørger for at du alltid har siste versjon av løsningen.
  • Alltid oppdatert – Analyser basert på ferske data fra SuperOffice eller andre datakilder.
  • Enklere support – Vi yder førstelinjesupport til dedikerte ressurser hos kunden.

Ifølge “Analytics in the Cloud”, en rapport fra Enterprise Management Associates gitt ut i januar 2015, er oppstartstid og leveringstid av BI Verktøy og analyser de primære grunnen til at de valgte skyløsninger. Valgfrihet, fleksibilitet og hvor fort man kommer igang er de viktigste tekniske driverne.

De topp tre driverne for å sette igang med en skybasert analyse og BI løsning er i prioritert rekkefølge, redusert hardware og infrastruktur kostnader, redusert implementringskostnader og reduserte administrasjonskostnader.

Hvis jeg har SuperOffice on-premise, kan jeg da bruke skybasert analyseverktøy?

Ja, så lenge du har SuperOffice versjon 7.0 eller nyere!

Hva kreves det for på flytte opp i skyen?

Å flytte opp i skyen krever mindre enn du tror! Hvis du går over til SuperOffice CRM Online, samt bruker standard dashbord og rapporter i SuperOffice Analyze, tar det bare noen minutter før du kan begynne å analysere dataene dine. Dette er mulig fordi SuperOffice Analyze bruker SuperOffice’s unike datamirroring service til å trekke ut data og tilgjengeliggjøre dem.

Har du installert SuperOffice Versjon 7.0 eller nyere på egen server eller hos en hostingpartner, installeres det en enkel, men effektiv dataconnector på serveren. Når den er installert, har du SuperOffice Analyze i skyen som henter data fra din installert løsning med alle de fordeler det fører med seg.

Når du planlegger å flytte opp i skyen, bør du også overveie å ta en gjennomgang på hvordan du og andre ledere bruker Analyser og rapporter. Bedriften endrer seg hele tiden, nye datablir tilgjengelig og ditt analyseverktøy skal hjelpe deg å ligge i forkant! Vårt nettverk av erfarne konsulenter er klare til å hjelpe deg videre med SuperOffice Analyze.

 

Vil mine data være sikret i skyen?

Vår skyplattform for SuperOffice Analyze benytter de mest moderne og sikreste metoder for å sikre både lagring og kommunikasjon av data. Plattformen hart blitt testet og godkjenmt av SuperOffice. Data er lagret i et sikkert hosting miljø i Norge. Dette drives av en av europas ledende hosting service selskapere.

Kan jeg kobler data fra flere kilder i skyen?

Mange ønsker å koble sammen data fra flere datakilder inn i samme rapport eller dashboard for å kunne få et samlet overblikk over bedriften. Vi kan hjelpe til med å kople sammen de fleste datakilder.

For eksempel, hvis du har noe kundeinformasjon i SuperOffice, noe kundeinformasjon i ERP, så kan vi samle disse informasjonene så du ser alt i et dashboard for å vise omsetning, produktmiks, ordrestatus, rabatter og fakturert i et bilde. Det kan være enten for deg selv eller for et team.

Har du flere spørsmål?

La oss ta en prat.

    Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev.

    Når du registrerer deg aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til vår privacy policy.