Raskere og enklere tilgang til fakta med Business Analyze’s nye skybaserte analyseplattform for SuperOffice

Etter en 3 måneder lang periode i beta, er vi glade for å kunne meddele at Business Analyze for SuperOffice har bestått de tøffe kravene og  er nå tilgjengelig for alle SuperOffice kunder.

Alle de kjente rapportene og analyseverktøyene fra on-premise løsningen er fremdeles tilgjengelig, men selve arkitekturen har blitt totalt redesignet for å kunne tilby SuperOffice kunder en skyløsning som en Software-as-a-Service (SaaS) modell.

Bilde: Erlend Sogn, Visma Software’s CEO, Lene Myklebust, Partner Sales Manager og Julie Grønlund, Director of Customer Care & Activation introduser Business Analyze på Visma 2016 Partner Summit

Hvorfor er dette så interessant?

Data og analyseverktøy endrer måten suksessfulle selskaper samhandler med kunder og hvordan de styrer sin egen virksomhet. Det er en utbredt misforståelse at BI analyser bare er for store selskaper. Denne misforståelsen gjør at mange selskaper ikke får fullt utbytte av sine CRM data.

Lanseringen av denne skyløsningen er spennende fordi den gir små og store bedrifter en mulighet for raskt og rimelig å komme i gang med et analyseverktøy. Implementasjontiden er drastisk redusert og behovet for å håndtere infrastruktur er borte. Man kommer raskt igang med å bruke løsningen. Brukerne kan selv tilføye nye datakilder, nye dashbord og detaljerte rapporter veldig enkelt. Dette sørger for at løsningen tilpasses kundens behov.

Vanligvis er det ledere som er de første til å ta i bruk SuperOffice Analyze. Det gir dem bedre kontroll over bedriften. De vil forstå kundene og ha fakta om salg, service, forecast, omsetning og budsjetter. Dette etterfølges raskt av personlige analyser som hjelper salg, service og markedsføring å forstå sine kunder og nå sine mål.

Stor interesse

Det har vært stor interesse for beta-programmet for det skybaserte analyseverktøyet siden starten, og mange selskaper har registrert interesse i den nye plattformen allerede før lanseringen.

Visma Software er en av våre tidlige Betakunder. Takket være deres interesse og ekspertise har det blitt gjort viktige forbedringer i produktstabilitet, sikkerhet og driftstabilitet underveis.

Visma Software har lansert den nye plattformen internt, og for øyeblikket bruker mer enn 180 ansatte, innen salg, service og support løsningen til å finne muligheter og utvikle relasjoner. Flere brukere og datakilder er planlagt innen Visma Software og andre Visma selskaper.

Test og utforsk

Som en del av lanseringen, kan SuperOffice CRM Online kunder teste løsningen med sine egne data i 30 dager.  For informasjon og registrering, besøk  www.businessanalyze.com. 

    Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev.

    Når du registrerer deg aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til vår privacy policy.