Er det verdt å flytte til skyen?

Beslutningen om å bruke skytjenester, kan være en del av en overordnet IT strategi, eller det kan være en enkel kost/nytte vurdering som ligger til grunn. Uansett, vil dette eksemplet hjelpe deg å evaluere SuperOffice Analyze on-premise i forhold til skyløsning.

Dette eksemplet er basert på en bedrift som har SuperOffice Analyze Pro og 5 brukere. Fokuset er hovedsakelig basert på direkte kostnader og innsparing knyttet til det å flytte opp i skyen.

On-premise

I et on-premise scenario inkluderer dine operasjonelle kostnader lønn, hardware og software som kjører på dine servere. I eksemplet estimerer vi at IT ressursen bruker 5 timer i måneden. Software estimatet er basert på dagens priser på SQL server.

I tillegg kommer eksisterende vedlikehold og support avtaler som utgjør 24 % av lisenskostnaden. Det oppsatte scenario inkluderer også en software oppgradering pr. år.

Skyløsning

Business Analyze Cloud leveres som en SaaS løsning. Du kan velge månedlig, kvartalsvise, halvårlig eller årlig fakturering. Scenarioet er basert på årlig fakturering. Løpende oppgradering av software og tilgang til ny funksjonalitet er inkludert i SaaS avtalen.

For å være sikre på at sammenligningen blir så riktig som mulig, har vi inkludert en designerlisens og en developerlisens i avtalen. Med de to lisensene får du samme funksjonalitet som i SuperOffice Analyze Pro versjonen.

Forbedret teknisk support og førstelinje email support er ekstra fordeler du får med.

Konklusjon – Analyse i skyen er vinneren

I dette scenarioet visert tallene at du kan oppnå en innsparing på nesten 2 000 NOK per måned ved å flytte løsningen til Business Analyze Cloud. Tallene vil variere fra løsning til løsning. Vi mener at skyløsningen er fremtiden. “By 2020, a corporate ‘no-cloud’ policy will be as rare as a ‘no-Internet’ policy is today as applications move from low-risk to mission-critical, “ sier det respekterte analyseselskapet Gartner. (2016 press release)

Får å få et konkret tilbud basert på ditt oppsett av løsningen din, ta kontakt med oss eller din SuperOffice kontakt.

    Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev.

    Når du registrerer deg aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til vår privacy policy.