Nyhet: Produktoppdatering våren 2021

Friskt nytt utseende og forbedret brukeropplevelse

Vi er glade for å kunngjøre store oppdateringer i vår Business Intelligence-plattform. Produktlanseringen våren 2021 inkluderer et helt nytt brukergrensesnitt som gjør det enklere å få en fullstendig og oppdatert oversikt over virksomheten din.

Ny logo og innlogging

Business Analyze har en ny og frisk profil, og et nytt produktgrensesnitt. Du vil se vår nye logo dukke opp overalt – fra du logger inn til du logger ut.

Det moderne utseendet er designet for å hjelpe deg med å raskt sortere informasjon og enkelt forstå data.

New Generation
Fresh Design

Nytt design

Den nye freshe fargepaletten, større fontstørrelser og bedre lesbarhet hjelper oss med å formidle informasjon på en tydeligere og mer konsis måte. Designere kan enkelt tilpasse farger for spesifikke datavisualiseringer, eller for hele dashbordet.

Strømlinjeformet navigasjon

Navigasjonssystemet i Business Analyze har blitt redesignet for å gi deg som bruker en bedre opplevelse. En ny toppnavigasjon tar over for sidepanelet til venstre i skjermen og hovedmenyen er nå plassert under til personlige profil.

I tillegg er en rekke andre menyer, knapper og kommandoer nå strømlinjeformet for en bedre arbeidsflyt, inkludert grensesnittet for systemadministratorer, designere og utviklere.

Faster Ways

Raskere interaksjon med data

Med tydeligere valg for filtrering, sortering, gruppering og eksport av data får du nå enklere tilgang til riktig informasjon, slik at du kan dele den ved behov. Ikoner for globale filtre er plassert i toppmenyen, og en ny fane for handlinger gjør det enklere å trekke ut innsikt fra data på rapportnivå. Du kan også sende spesifikke rapport-URLer til dine kolleger, for å hjelpe dem med å gjøre bedre beslutninger.

Enklere å designe egne dashbord

Med denne utgivelsen gjør vi det enklere enn noen gang å mofidfisere rapporter og lage dine egne, nye dashbord. Verktøykassen i Business Analyze gjør det mulig å legge til maler eller velge mellom ferdigbygde rapporter. Dra og slipp elementer fra verktøykassen og plasser dem hvor du vil i dashbordet.

build-dashboard

Introduksjon til nye Business Analyze: Se vår opplæringsvideo (3 min)

Oppdateringer til Business Analyze for SuperOffice

BA + SuperOffice Improvements
icon-templates

Ferdigbygde maler

Et bredt utvalg av ferdige maler gjør det enklere å lage skreddersydde rapporter basert på SuperOffice-felter.

icon-new-kpi

Ny KPI-oversikt på desktop

Rapportene hjelper deg med å raskt sammenligne årets resultater med fjoråret.

Personaliserte scoreboards for salg

Forbedret støtte for ansattes profilbilder når du kjører konkurranser og lager scoreboards.

icon-sales-target

Salgsmål

Input-modulen er blitt oppdatert slik at det nå er lettere å sette mål for ulike typer salg (f.eks nye kunder, mersalg og kryssalg).

icon-new-targets

Nye aktivitetsmål

Den oppdaterte input-modulen gjør det mulig å sette mål, følge med på fremdrift og kalkulere avvik for spesifikke aktiviteter (f.eks første møte, telefonsamtaler etc.)

icon-analyze-crm

Analyser CRM- og ERP-data

Nye tilkoblinger og rapporter gjør det mulig å analysere og forstå hele inntektsbildet, enten dataene ligger i SuperOffice eller i ERP-systemet ditt.

Tilgjengelighet

Dersom du er kunde i skyløsningen til Business Analyze vil du automatisk bli oppgradert til den nye versjonenfra og med 10. mai, som en del av ditt SaaS-abonnement.

Ønsker du å vite mer om hva Business Analyze kan gjøre for deg? Ta kontakt for en uforpliktende demonstrasjon.

Availability