Rapporteringssystem

Bytt ut regnarkene med Business Analyze!

Spar tid, automatiser rapportering og del real-time rapporter med viktige kollegaer, partnere og investorer.

Med Business Analyze kan du på en smart og effektiv måte generere og distribuere rapporter om salg, kunder, finanser og alle andre sider av bedriften.

Spar tid

Hvorfor skal man bruke timevis på å oppdatere regneark? Business Analyze genererer automatisk de rapportene du trenger. Eneste du trenger å gjøre er å logge inn.

Enkel tilgang til informasjon

Når standard rapportene i ditt CRM eller ERP system ikke gir deg det du er ute etter, se til Business Analyze. Vi gir deg smarte, skreddersydde rapporter på det nivået du er ute etter.

En effektiv måte å dele nøkkeltall

Når alle skal dra i samme retning er det viktig å kommunisere selskapets mål, strategi, status og måloppnåelse på en klar og tydelig måte.

Sammenlignet med å sende mailer og regneark rundt i bedriften gir Business Analyze deg en moderne og effektiv måte å dele viktig informasjon med kollegaer, partnerere og investorer.

Alltid oppdatert

Presise, troverdige rapporter er viktig. Med Business Analyze kan du være trygg på at tallene du ser inkluderer de siste bevegelsene og at rapporten dermed er presis.

Alle dine rapporter, på et sted.

Business Analyze henter og slår sammen din data fra de kildene du måtte ha, og gir deg muligheten til å se all data samlet. Alt på et sted. Dette sparer deg for tid og i tillegg sørger vi for at dine rapporter er trygge og lagret i skyen.

Salg & Omsetning

Budsjett & Prognose

Ordre & Faktura

Marginer

Aktiviteter

Effektivitet

Kundeopplevelse

KPI’er og måltall

Skreddersydde rapporter etter ditt behov

Business Analyze lar deg skape dine helt egne rapporter. Enten selv, eller med hjelp av en av våre dyktige konsulenter. Disse rapportene kan du dele med andre i organisasjonen om du ønsker det.

Organisation structure

Lett å dele, i mange formater.

Business Analyze lar deg dele dashbord og rapporter med viktige partnere, leverandører, eller andre du måtte ha lyst til å gi innsikt i bedriften.

Du kan også eksportere tabeller, grafer og visualiseringer til de fleste formater, og kan lett flette dette inn i eksempelvis mailer og presentasjoner.

Gjør rapportering enkelt. Bestill en demo.

For en bedre forståelse av hva Business Analyze kan tilby, fylle ut skjemaet og få en gratis, uforpliktende demo.