Business Analyze for ERP

Business Analyze gir deg tilgang til verdifulle data som er gjemt bort i ditt ERP-system. Disse dataene kan bidra til å øke inntekter, forbedre lønnsomhet, maksimere effektivitet og  hjelpe deg med å ta bedre beslutninger.

erp-banner-img

Få et 360° overblikk over din virksomhet

Koble sammen dine data og få innsikt i tidligere, nåværende og fremtidig ytelse. Med dashbordene og rapportene i Business Analyze får du full innsikt i hvert eneste aspekt av kundeprosessen – fra lead til betaling.

sales-icon

Salg

Ordre og fakturaer
Kunde-, produkt- og lønnsomhetsanalyser
Budsjett vs. forretningsplan

Betaling

Kundefordringer
Leverandørgjeld
Større synlighet for likviditet
Bedre kontroll over kostnader

cash-icon
financial-icon

Økonomiske KPIer

Inntekter
Lønnsomhet
Likviditet
Kapitalstruktur

Operasjonell rapportering

Daglig innsikt i planer og ledelse
Identifiser problemer
Gå gjennom budsjett og avvik

operation-icon
  • Økt synlighet fra lead til betaling
  • Få øyeblikkelige oppdateringer om avvik i budsjetter på selskaps-, enhets- eller personnivå
  • Automatiser ukentlig, månedlig og kvartalsvis rapportering
  • Gjennomgå informasjon for hver produktsegment, hver kategori, periode og sted – uten behov for ERP-ekspertise
  • Raskere tilgang til nøyaktig og oppdatert informasjon
  • Rapporter på hvert eneste datafelt i ditt ERP-system
  • Analyser data fra forskjellige vinkler og på ulike nivåer
  • Drill-downs fra sammendrag på høyt nivå og ned til transaksjonsnivå
financial kpi

Effektiv deling av økonomi-KPIer

På tvers av organisasjonen finnes det en rekke personer som ønsker å vite hvor gode dere er på å generere inntekter og fortjeneste, men dersom du deler denne informasjonen via epost eller regneark kan det raskt bli både rotete og tidkrevende. Det kan ta flere timer å eksportere ERP-data og svare på forespørsler.

Med Business Analyze kan økonomiavdelinger kommunisere KPIer til CEO, salgsavdelingen, markedsavdelingen, innkjøp og andre funksjoner på en enkel og oversiktlig måte. Se for deg at du kan tilby dine kolleger deres eget, personlige KPI-dashbord. Økonomi-KPIer oppdateres basert på live informasjon, og sikrer at dine kolleger har nøyaktig og aktuell informasjon når de har behov for det.

Skaler etter hvert som du vokser

Business Analyze er en skalerbar, skybasert Business Intelligence-plattform for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Det er enkelt å koble samme data, legge til brukere og lage dashbord. Sentralisert brukeradministrasjon og sikkerhet på høyt nivå er bare noen av de mange funksjonene som er bygget inn i plattformen.

Uovertruffen Time-to-Value

Vårt mål er å levere raskere Time-to-Value (TtV) enn andre Businnes Intelligenge- og rapporteringsløsninger. Vi har ferdige tilkoblinger til populære ERP-systemer, og sparer deg dermed for lange utviklingsprosjekter og kostbart vedlikehold.

visma

Bruker du Visma Business?

Vi har utviklet en ny teknologi som lar deg koble deg til Visma Business slik at du umiddelbart kan se livedata i forhåndsutformede rapporter. Du slipper derfor å bruke timesvis på å lage rapporter før du kan se resultater. Kontakt oss for å få tilsendt en demo, og se hvor enkelt det er å få daglige rapporter levert rett til din desktop.

erp-system

Har du et annet ERP-system?

Business Analyze har attraktive Business Intelligence-løsninger for ledende ERP-systemer, som Visma Global, Visma.net, Microsoft, UniMicro m.m. Kontakt oss dersom du ønsker flere detaljer.